Z laboratoria

6. března 2017 v 15:48 |  Mimoškolní
Když jednou nevařím nic k jídlu, musí to být chemický pokus.
Nepsaný laboratorní řád mojí kuchyně zní, že
  1. Pokusy děláme zásadně na rostlinách a na sobě.
  2. Pokusy děláme cíleně a promyšleně a minimalizujeme odpad.
  3. Nezavdáme potenciálním návštěvníkům laboratoře (rodičům) důvod k obavám o laboratorní vybavení, bezpečnost pokusů a naše duševní zdraví.

V té kadince a baňce jsou dvě různé tekutiny a zelná šťáva mi pomohla určit, která je která.
Další zneužití šťávy z červeného zelí k acidobazickým analytickým pokusům plánuji v dohledné době.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama